RA-SASA

PODJETNIŠKE DELAVNICE Informativni članek

V mesecu januarju smo na SPOT Svetovanju Savinjska za podjetnike in potencialne podjetnike izvedli podjetniško delavnico na temo Davčni obračun in zaključni račun 2018. Vodila jo je ga. Božena Macarol, ki deluje kot samostojna davčna in poslovna svetovalka v podjetju Svetovanje Macarol z 29 letno prakso na področju računovodstva in davčnega svetovanja.

Podjetniška delavnica je bila zelo dobro obiskana, saj so udeleženci zapolnili sejno sobo na SAŠA-ORA d.o.o. do zadnjega kotička. Udeleženci so osvežili izhodišča za sestavitev računovodskih izkazov za samostojne podjetnike in male gospodarske družbe za leto 2018, seznanili so se z novostmi pri oddaji davčnega obračuna 2018 in ostalimi temami, ki so pomembne za pripravo poročil.

Veseli nas, da so bili prisotni z izvedbo delavnice zelo zadovoljni. Radi pa bi vas obvestili, da bomo za vas do konca leta izvedli še kar nekaj podjetniških delavnic na različne aktualne teme. Spremljajte naše najave dogodkov na spletni strani www.sasaora.si/category/novice/. Veseli bomo, če se jih boste udeležili v čim večjem številu.

Zapisala: Klavdija Šemenc,  Svetovalka SPOT

Foto: Arhiv SAŠA-ORA d.o.o.

 

mblatnik